Hola a totes i tots!

Potser algú es pregunta què hi faig en aquest món tan boig i imperfecte?

Doncs, soc la responsable d’aquesta aula i em dic Rosa.

M’he dedicat durant molts anys al disseny editorial i a la publicitat. Des de fa un temps em dedico a la docència, sobretot en graus superiors d’Arts Gràfiques i de Disseny Gràfic i Editorial.

Quan em van proposar encarregar-me de la coordinació del Laboratori d’eines de portafolis, vaig veure una gran oportunitat de poder combinar gairebé totes les meves facetes: el disseny, la tecnologia i la docència… tot un nou repte per a mi!

Des d’aquí us animo a aprendre les dues eines, tant la de Folio com les Àgores, que us acompanyaran durant els vostres estudis a la UOC. També us encoratjo a generar debat i comentaris, a ser creatius i reflexius amb tot allò que creeu i, com no pot ser de cap altra manera, a fer créixer el vostre portafolis per poder-lo mostrar quan arribeu al món laboral.

Com seria el teu portafolis ideal? M’ho expliques?

Molt bon semestre i, ens veiem a les aules (virtuals).

Leave a Comment